Diğer okullarla birlikte eş zamanlı olarak deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Emniyet mensupları tarafından öğrencilerimze yönelik polis meslek tanıtımı ve güvenli internet kullanımı eğitimine yönelik seminer düzenlenmiştir. Katkı verenlere teşekkür ederiz.

Katılımcı olarak yer aldığımız "Anatomi Oyunları" isimli e-twinning projesi kapsamında 28/02/2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda "Anatomi Oyunları Bilgi Yarışması" gerçekleştirildi. Söz konusu yarışma Kahoot isimli web 2.0 aracı kullanılarak düzenlenmiştir. Yarışmayı düzenleyen proje ekibine ve katılımcı öğrencilere teşekkür ederiz.

Adana Şehir Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Bilgehan KAHVECİ okulumuz öğrencilerini ''Organ Nakli'' konusunda bilgilendirdi.

Okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilinçlendirdiği için kendisine okulumuz adına teşekkür ederiz.