Kas

OKULUMUZDA KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN ENGELLENMESİ KAPSAMINDA ERKEK PERSONEL, ÖĞRETMEN VE İDARECİLERE YÖNELİK EĞİTİM VERİLDİ.

Kas

Okulumuzda düzenlendiğimiz münazara yarışmasına katılan tüm öğremcilerimize teşekkür ederiz Beşer kişilik sekiz grubun yarıştığı münazaralarda galip gelen 11. sınıf öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Atamızı aramızdan ayrılışının 84. yılında salon programında andık. Ruhu şad olsun.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

"Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."  Ebediyete irtihal  edişinin 84.yılında Cumhuriyetimizin kurucusu ,bizlere muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmamız gerektiği hedefini  gösterip kendi sorumluluğunu sonuna kadar yerine getirerek kurduğu Cumhuriyeti  biz Öğretmen ve gençlere emanet eden  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlem ile anıyoruz

Kas

KIZILAY HAFTASI KAPSAMINDA YÜREĞİR KIZILAY ŞUBE BAŞKANI ASIM GÜL VE BAŞKAN YRD. TUFAN TÜRKMENOĞLU OKULUMUZA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER. ZİYARETLERİ İÇİN KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

VALİLİĞİMİZCE DÜZENLENEN 29 EKİM KUTLAMALARINA KATILDIK.

CUMHURİYETİMİZ 99 YAŞINDA.

Ekm

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde okulumuzun kurucusu ve katılımcısı olduğu iki ayrı eTwinning projesi kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Bu projelerde yer alan öğrencilerimize kalite etiketlerini teslim ettik.

Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1.ORTAK SINAVLARININ TARİHLERİ BELLİ OLMUŞTUR.

SINAV TARİHLERİNE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ekm

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ VE VELİ TOPLANTISI İLE İLGİLİ DUYURUYA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SINIF DERS PROGRAMLARI YAYINLANMIŞTIR.

PROGRAMA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Eyl

OKULUMUZUN DERS SAATLERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

Eyl

2022-2023 EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARINA AİT BİLGİLERİ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDE BULABİLİRSİNİZ.

Eyl

12. sınıflar DYK başvuruları başlamıştır. Başvurmak isteyen öğrencilerimize duyurulur.

Başvuruda sorun yaşayan öğrenciler okul idaresi ile iletişime geçebilir.

Ağu

Bağımsızlığımızın 100. yılında Milli Mücadelemize önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu güzel vatanı bize emanet eden kahraman ecdadımızı, ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.