23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okulumuzda kutlama programı gerçekleştirilmiştir.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLIYOR!

Şehitlerimiz Mehmet GÜL, Abdullah YILDIRIM, Barış GÖL, Mustafa GÖKSAL ve Bircan İLHANLI adına okulumuz bahçesine dikmiş olduğumuz fidanlara Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma DerneğiHarp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetim Yakınları Derneği Adana Şubesi ve şehit ailelerimizin katılımıyla isimlikleri çakılmıştır. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda, Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesi kapsamında 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma haftası etkinliklerinin bir parçası olarak gerçekleştirdiğimiz tiyatro etkinliğimize Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetim Yakınları Derneği Adana Şubesi'nin yanı sıra şehit yakını aileler, öğretmenlerimiz ve öğrencimlerimiz katıldı. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda meslek tanıtım seminerleri kapsamında "hemşirelik" mesleğinin tanıtımı gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Haftası kapsamında okulumuzda anma töreni düzenlendir. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Törende emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Haftası kapsamında ilçemizde düzenlenen dart turnuvasına katılan öğrencimiz Buket TUĞSUZ 3.olarak bizleri gurulandırmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Haftası kapsamında Sarıçam ilçesine bağlı Gökbuket Mahallesi'nde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine katıldık.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adana Şubesi'ne bir gezi düzenleyip şehit yakınlarımız ve gazilerimizle buluştuk.

Okulumuz halk oyunları ekibi ilde 2. olarak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştı. Bölge yarışmalarında da 2. olarak okulumuzu en iyi şekilde temsil edip bizleri gururlandıran kızlarımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Diğer okullarla birlikte eş zamanlı olarak deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Emniyet mensupları tarafından öğrencilerimze yönelik polis meslek tanıtımı ve güvenli internet kullanımı eğitimine yönelik seminer düzenlenmiştir. Katkı verenlere teşekkür ederiz.

Katılımcı olarak yer aldığımız "Anatomi Oyunları" isimli e-twinning projesi kapsamında 28/02/2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda "Anatomi Oyunları Bilgi Yarışması" gerçekleştirildi. Söz konusu yarışma Kahoot isimli web 2.0 aracı kullanılarak düzenlenmiştir. Yarışmayı düzenleyen proje ekibine ve katılımcı öğrencilere teşekkür ederiz.

Adana Şehir Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Bilgehan KAHVECİ okulumuz öğrencilerini ''Organ Nakli'' konusunda bilgilendirdi.

Okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilinçlendirdiği için kendisine okulumuz adına teşekkür ederiz.