Okulumuz erkek velileri ve erkek personeline yönelik Kadına Yönelik Şiddet ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Okulumuz erkek velileri ve personeline kadına yönelik şiddet ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

DİLİN GÜCÜ: EDEBİYATLA İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli e-twinning projemizin Nisan ayı faaliyetleri şu şekildedir:

--Adana ili tanıtım videosu (Aşağıdaki bağlantıdan videoya ulaşabilirsiniz)

-- Doğada şiir yazma etkinliği

-- Adana'yı simgeleyen kara kalem çalışması

--Hikaye Zarları etkinliği kapsamında oluşturulmuş hikaye

--Tanıtılacak şehri kura ile belirleme

--Öntest sorularının cevaplanması

--Romanya, Azerbaycan ve Türkiye'deki proje ortakları ile tanışma.

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri Rehber Öğretmenimiz Rahime İ. ÖZÇELİK eşliğinde Çukurova Üniversitesi'e gezi düzenlemişlerdir.

Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj isimli Erasmus projemizin yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında ilçemiz Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine proje süreçleri hakkında bilgilendirme sunumları yapıldı.

Ben Her Yerde Varım projesi Nisan ayı etkinlikleri kapsamında (Meslek  Liseliler Kardeşleriyle buluşuyor isimli etkinlik) ilçemiz Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine okulumuzu ve Sağlık Meslek liselerini tanıtan bir sunum gerçekleştirilmiş olup okulumuzun broşürleri öğrencilere dağıtılmıştır.

Okulumuz öğrencileri finansal okuryazarlık projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışmada 3. olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ben her yerde varım projesi kapsamında öğrencilerimizle Orman Yürüyüşü ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

İlimizde düzenlenen Sağlık Meslek Liseleri Yarışıyor Bilgi Yarışması'nda okulumuz öğrencileri 2.sırayı almıştır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretemenlerimizi tebrik ederiz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI okulumuz bahçesinde ve konferans salonunda çeşitli etkinliklerle kutladık.

Bu güzel günü tüm çocuklara armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimiz saygıyla anıyoruz.

Okulumuzun HALK OYUNLARI EKİBİ düzenlemesiz dal bölge müsabakalarında 12 il içerisinde bölge dördüncüsü olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Başta öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herekese teşekkür ederiz.

KANSER HAFTASI kapsamında okulumuz öğrencilerine Selahattin Eyyubi Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Pratisyen Hekim olarak görev yapan Ebru İNAL tarafından "Kanser Nedir?', "Taraması Yapılabilen Kanser Türleri." konuları hakkında bilgilendirme semineri yapmıştır.

Katkılarından dolayı Ebru İNAL'a ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli e-twinning projesi okulumuz Coğrafya Öğretmeni SEVTAP AĞCA YETKİN tarafından yürütülmektedir.

Proje sürecinde öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

BEN HER YERDE VARIM Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine YEŞİLAY FORMATÖRLERİ tarafından bağımlılıkla mücadele semineri verilmiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kapsamında okulumuzda etkinlikler gerçekleştirdik. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.