Okulumuz halk oyunları ekibi ilimizde düzenlenen yarışmalarda büyük başarılar elde ederek düzenlemesiz kategoride il birincisi, düzenlemeli kategoride ise il üçüncüsü olarak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eski mezunlarımızdan, şu andaTrabzon Üniversitesi Fizyoterapi Bölümü öğrencisi Helin ALKAÇ ile MEZUN BULUŞMASI etkinliği gerçekleştirdik.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Etkinlik Haftası kapsamında sinema gezileri, Adana'mızın kültürel ve turistik yerleri, okulda bilgi yarışmaları vb. faaliyetler gerçekleştirdik.

Şehrimizi Tanıyorum projesi kapsamında İlter UZEL Tıp ve Diş Hekimliği Müzesini gezdik.

İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sn. Tolga TEMİR okulumuzu ziyaret edip okulumuz hakkında bilgiler aldılar. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

5 Ocak Adana'mızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. yıl dönümünü okulumuzda etkinliklerle kutladık.

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Değerler eğitimi kapsamında İl Müftülüğü ziyareti  gerçekleştirildi

Okulumuz değerler kulübü öğrencileri ile birlikte okul müdürümüz Uğur Özen, müdür yardımcımız Eyyüp Doğan ve din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Sare Köklüoglu ve Diyanet Adana Gençlik Hizmetleri İl Koordinatörü Uğur KOCATÜRK eşliğinde il müftümüz Mehmet TAŞÇI beyi ziyaret ederek babasının vefatı dolayısıyla baş sağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u (20-27 Aralık) andık.

Usta şairimizi rahmetle anuyoruz.

Anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda şiir okuma yarışması düzenledik. Usta şairimizin BÜLBÜL isimli eseri yarışmaya katılan öğrenciler tarafından okundu. En güzel okuyan öğrenci okul 1.'s, oldu ve ödülü okul müdürmüz Uğur ÖZEN tarafından tören sonunda verildi.

Okulumuz Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet IŞIKLI Başkanlığında il milli eğitim müdürlüğü ARGE birimi tarafından Yüreğir, Sarıçam, Çukurova ve Seyhan ilçelerinden meslek lisesi müdürlerinin katılımı ile finansal okur yazarlık ,Tübitak  Teknofest 2024 ve Erasmus mesleki eğitim ve akreditasyon proje başvuruları konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yüreğir ilçemize bağlı farklı okullarda görevli öğretmenlerimize İnsülin ve Glukagon Uygulama Uğitimi okulumuz Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde il sağlık müdürlüğü ve il milli eğitim müdürlüğü ortak planlamasıyla gerçekleştirildi.

Program il sağlık hizmetleri koordinatörlüğü iş sağlığı ve güvenliği il ve ilçe sorumluları koordinesinde gerçekleştirildi.

Programa il sağlık müdürlüğü başkan yardımcısı Emine Aygül, yeni il milli eğitim müdür yardımcısı Ali Kahya Demirhan, Yüreğir ilçe milli eğitim müdür vekili Salim Hikmet Ünüvar ve Şube müdürü Emin Dalak katılarak katılımcı öğretmenlere sertifikalarını takdim ettiler.

Okulumuz tarafından hazırlanan, 2023 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından 2023-1-TR01-KA122-VET-000164154 nolu “Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj” İsimli projemiz desteklenmeye uygun bulunmuştur.

Velilerimiz ve öğrencilerimiz süreç hakkında hafta boyunca düzenlenen toplantılarla bilgilendirilmişlerdir.

Bu proje sürecinde gerekli tüm bilgileri ve duyuruları okulumuz internet sitesi, sosyal medya hesapları ve okulumuz erasmus panosundan öğrenebilirsiniz. Sosyal medya hesabımızın bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.