MATÖLYE PROJESİ LOGO SEÇİMİ

9.sınıfların matemetik temellerini güçlendirmek adına Mehmet Vehbi BÖLÜK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz e-Twining Matölye Projesi'nin logo seçimlerine katılımlarınızı bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp arama motoruna  tıklayarak Matölye Projesi için logolardan beğendiğinizi seçebilirsiniz.

Eyl

İHTİYAÇ BELİRLEME ANKETLERİ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ İÇİN AYRI AYRI HAZIRLANMIŞTIR. LÜTFEN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDA VERİLEN ANKETİ DOLDURUNUZ.

STAJ SÖZLEŞMESİ İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI KULLANINIZ;

Mrt

18 Mart 2020 Çarşamba günü Şehitleri Anma Günü nedeniyle saat 08.00'dan itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşları ve okullar Şanlı Bayrağımız ve Atatürk posteriyle donatılacaktır.

Mrt

Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam ilçesinde bulunan bütün okullar, 12 Mart 2020 Perşembe günü tarihinde okullarında coşkulu bir şekilde anma programı düzenleyecekler, düzenlenecek etkinliklerde "Hakkın Sesi Mehmet Akif" temalı programlara yer vereceklerdir.