T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / YÜREĞİR - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Uğur ÖZEN - Okul Müdürü

                                                                    

        01.06.1974 tarihinde Erzurum doğumlu olup İlk Orta Lise Tahsilimi Adana´da tamamladım. Atatürk Üniversitesi İİBF İşletme bölümü mezunuyum. Kısa bir süre Mali Müşavirlik staj süresi geçirdikten sonra 15.05.1997 yılında başladığım meslek hayatım boyunca MEB´e bağlı tüm kurum türlerinde (İlköğretim okulu, Ticaret Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Çok Programlı Lise, Halk Eğitim Merkezi, İletişim Meslek Lisesi,Öğretmenevi Müdürlüğü gibi) idareci ve öğretmen olarak çalıştım.2020 Yılında  Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi   Yönetim ve Organizasyon Anabilimdalı / Girişimcilik programını tamamladım.

   Birçok ulusal ve uluslararası projede (Gençlik Spor Bakanlığı, Dış İşleri Bakanlığı ve AB Bakanlığı Türkiye ulusal ajansı) katılımcı ve proje yürütücüsü olarak görev aldım.  

       Farklı zamanlarda  Bakanlık ,İl ve İlçe Mülki İdari amirlerince teşekkür ve takdir belgesi ,Aylıkla ödüllendirme Ayrıca Başarı ve üstün başarı ve  Ödül belgesi ile  ödüllendirildim. Halen Yüreğir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım. Orta derecede yabancı dil ´İngilizce´ bilmekteyim. Evli ve bir kız bir erkek iki çocuk babasıyım.