Bakanlığımızın düzenlediği "Ben Her Yerde Varım" projesi etkinlik takvimine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemiz kapsamında hazırladığımız okul tanıtım videomuza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ İSİMLİ PROJEMİZE KATILIM SAĞLAYACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN TANITIM VİDEOSUNA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemize katılacak öğrencilerimizin veli izin dilekçeleri.

Öğrencilerimizle DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin toplantısını gerçekleştirdik.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin borşürünün ön ve arka yüzünü tasarladık.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin afişini belirledik.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin logosunu belirledik.

Okulumuzun 2022-2023 Okul Aile Birliği Bilançosu aşağıdaki görselde yer almaktadır.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. ORTAK SINAVLARIMIZ EKLİ TAKVİM DOĞRULTUSUNDA YAPILACAKTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Erasmus projemize katılacak olan öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik.

OKULUMUZUN  GERÇEKLEŞTİRECEĞİ 2023-1-TR01-KA122-VET-000164154 nolu “Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj” İSİMLİ PROJEYE KATILACAK ASİL VE YEDEK ÖĞRENCİ LİSTESİ EKTE SUNULMUŞTUR.

OKULUMUZUN  GERÇEKLEŞTİRECEĞİ 2023-1-TR01-KA122-VET-000164154 nolu “Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj” İSİMLİ PROJENİN AFİŞLERİ AŞAĞIDA PAYLAŞILMIŞTIR.

OKULUMUZUN  GERÇEKLEŞTİRECEĞİ 2023-1-TR01-KA122-VET-000164154 nolu “Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj” İSİMLİ PROJEYE BAŞVURACAK ÖĞRENCİLERİN DEĞERLENDİRME FORMUNA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

OKULUMUZUN  GERÇEKLEŞTİRECEĞİ 2023-1-TR01-KA122-VET-000164154 nolu “Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj” İSİMLİ PROJENİN BAŞVURU FORMU VE DEĞERLENDİRME FORMU LİNKLERİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR. BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İLGİLİ FORMLARI DOLDURUP ISLAK İMZALI ŞEKİLDE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.