Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.

Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz.

Haz

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısını gerçekleştirdik.

Haz

2023-2024 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayıp okulumuzdan mezun olan 12. sınıf öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla mezuniyet etkinliği düzenledik.

Öğrencilerimize gelecekteki hayatlarında başarılar diler; tüm güzelliklerin onlarla olmasını temenni ederiz.

Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Haz

Okulumuzda Zamansız Kadınlar isimli tiyatro gösterisi düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında ilçemiz MAREŞAL ÇAKMAK İLKOKULU öğrencilerine Hijyen Eğitimi veriliştir. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'nı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerde dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Ayrıca tören sonunda da tüm katılımcılara ve misafirlere ikramlarda bulunuldu.

May

Ben Her Yerde Varım projesi kapsamında ilimizde bulunan İlter UZEL Tıp ve Diş Hekimliği Müzesi Ziyaret ettik.

May

DİLİN GÜCÜ: EDEBİYATLA İLETİŞİM KÖPRÜSÜ İSİMLİ E-TWINNING PROJEMİZİN MAYIS AYI FAALİYETLERİNE İLİŞKİN GÖRSELLERİ AŞAĞIDA BULABİLİRSİNİZ.

May

TÜYAP FUAR ALANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN VE 3 GÜN SÜREN MESLEKİ EĞİTİM TANITIM GÜNLERİNDE OKULUMUZ STANDINDA YERİMİZİ ALDIK.

AYRICA OKULUMUZ 11. VE 12. SINIFLARI DA FUARA ZİYARETÇİ OLARAK KATILMIŞLARDIR.

May

Gençlik Haftası 3.gün etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli sportif müsabaklar gerçekleştirilmiştir.

May

Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında  Şiir dinletisi ve dans gösterisi etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

May

Gençlik Haftası kapsamında okulumuzda çeşitlik sportif etkinlikler gerçekleştirildi.

May

Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında 9. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmayı kazanan 9D sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Bölgede şampiyonasında dereceye giren okulumuz halk oyunları ekibi Sivas'ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası'na katılım sağladı.

Emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 2. dönem veli toplantılarını gerçekleştirdik.