YÜZ YÜZE EĞİTİM VE SINAVLARIN YAPILMASINA DAİR ÖNEMLİ DUYRU!

'' 1 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda, resmî ve özel tüm ana sınıflarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflar ile özel eğitim okul ve sınıflarında 1 Mart 2021 Pazartesi günü itibarıyla yüz yüze eğitime başlanılacağı; ayrıca illerin salgın koşullarındaki durumlarına bağlı olarak il bazlı kararların da alınabileceği kamuoyuna açıklanmıştı.

Bu doğrultuda, Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan "İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı Haritası"nın güncellenme takvimi ve Koronavirüs Bilim Kurulunca belirlenen kriterlerin Kabine Toplantısı'nda değerlendirilecek olması nedeniyle 1 Mart 2021 Pazartesi günü eğitim öğretime geçişi planlanan resmî ve özel tüm okullarımızda yüz yüze eğitime ve sınavlara, 2 Mart 2021 Salı günü illerin salgın koşullarına göre başlanılması kararlaştırılmıştır.

1 Mart 2021 Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda yapılacak değerlendirmeler neticesinde valilik il hıfzıssıhha kurullarınca "yerinde karar" uygulamasına bağlı olarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Sevgili öğrencilerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı'mız tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda 1 Mart Pazartesi günü yüz yüze eğitim ve sınavlar yapılmayacaktır. Derslerinize mevcut uygulamalar devamında online olarak devam edilecektir.2 Mart 2021 Salı günü illerin salgın koşullarına göre alınan kararlar neticesinde yeni sınav ve yüz yüze eğitim tarihleri belirlenecektir ve okulumuzun web sayfasından duyurulacaktır. Okulumuzun resmi web sayfası dışında yayınlanan haberlere itibar etmeyerek okulumuzun resmi web sayfasında yayınlanan duyuruları takip ederek gerçek ve doğru haberleri kaynağından öğrenebilirsiniz. Bu doğrultuda okulumuz öğrencilerinden sadece okulumuzun resmi web sayfasındaki duyuruları dikkate almaları önemle duyurulur.

Pansiyonda kalan öğrencilerimiz için yüz yüze eğitim ve sınavlarla ilgili olarak yeni açıklanacak sınav ve yüz yüze eğitim tarihi belirlenene kadar bulundukları yerde kalmaları ve derslerine online şeklinde devam etmeleri önemle duyurulur.

Yayın: 28.02.2021 - Güncelleme: 28.02.2021 12:20 - Görüntülenme: 458
Kaynak: meb.gov.tr