Müdürlüğümüzce hazırlanan ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca kabul edilen 2023-1-TR01-KA122-VET-000164154 sözleşme numaralı ve “Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj”   isimli   (Erasmus + Hareketlilik) projesi çerçevesinde; 8 Şubat 2024 – 28 Şubat 2024 tarihleri arasında Çekya’da gerçekleştirdiğimiz projemizin yerel basın haberlerinde yerini aldı. Haberler aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Yedam temsilcilerini okulumuzda ağırladık. “Bağımlılık” konulu seminerleri ile öğretmenlerimize bilgilendirmelerde bulunuldu.Bu kapsamda öğrencilerimizi nasıl yönlendirmemiz gerektiği konusunda bilgiler aldık.

Okulumuzun kız öğrencileri müdür yardımcımız ve rehber öğretmenimiz eşliğinde  “yüzyılın kadın istihdamı” isimli panele katıldılar.

21 günlük Erasmus projesini başarılı bir şekilde bitirip okula dönen öğretmen ve öğrencilerimize katılım belgeleri teslim edildi.

Ayrıca halk oyunlarında il 1.'si olan öğrencilerimiz kupalarını tüm öğrencilerimizle paylaştılar.

Okulumuz halk oyunları ekibi ilimizde düzenlenen yarışmalarda büyük başarılar elde ederek düzenlemesiz kategoride il birincisi, düzenlemeli kategoride ise il üçüncüsü olarak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eski mezunlarımızdan, şu andaTrabzon Üniversitesi Fizyoterapi Bölümü öğrencisi Helin ALKAÇ ile MEZUN BULUŞMASI etkinliği gerçekleştirdik.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI TAKVİMİNE AŞAĞIDA BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ EKTEDİR.

Etkinlik Haftası kapsamında sinema gezileri, Adana'mızın kültürel ve turistik yerleri, okulda bilgi yarışmaları vb. faaliyetler gerçekleştirdik.

Şehrimizi Tanıyorum projesi kapsamında İlter UZEL Tıp ve Diş Hekimliği Müzesini gezdik.

İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sn. Tolga TEMİR okulumuzu ziyaret edip okulumuz hakkında bilgiler aldılar. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

5 Ocak Adana'mızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. yıl dönümünü okulumuzda etkinliklerle kutladık.

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.