Etiket Sonuçları: proje

DİLİN GÜCÜ: EDEBİYATLA İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli e-twinning projemizin Nisan ayı faaliyetleri şu şekildedir:

--Adana ili tanıtım videosu (Aşağıdaki bağlantıdan videoya ulaşabilirsiniz)

-- Doğada şiir yazma etkinliği

-- Adana'yı simgeleyen kara kalem çalışması

--Hikaye Zarları etkinliği kapsamında oluşturulmuş hikaye

--Tanıtılacak şehri kura ile belirleme

--Öntest sorularının cevaplanması

--Romanya, Azerbaycan ve Türkiye'deki proje ortakları ile tanışma.

Ben Her Yerde Varım projesi Nisan ayı etkinlikleri kapsamında (Meslek  Liseliler Kardeşleriyle buluşuyor isimli etkinlik) ilçemiz Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine okulumuzu ve Sağlık Meslek liselerini tanıtan bir sunum gerçekleştirilmiş olup okulumuzun broşürleri öğrencilere dağıtılmıştır.

Okulumuz öğrencileri finansal okuryazarlık projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışmada 3. olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Bakanlığımızın düzenlediği "Ben Her Yerde Varım" projesi etkinlik takvimine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemiz kapsamında hazırladığımız okul tanıtım videomuza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ İSİMLİ PROJEMİZE KATILIM SAĞLAYACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN TANITIM VİDEOSUNA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemize katılacak öğrencilerimizin veli izin dilekçeleri.

Öğrencilerimizle DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin toplantısını gerçekleştirdik.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin borşürünün ön ve arka yüzünü tasarladık.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin afişini belirledik.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin logosunu belirledik.

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli e-twinning projesi okulumuz Coğrafya Öğretmeni SEVTAP AĞCA YETKİN tarafından yürütülmektedir.

Proje sürecinde öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

BEN HER YERDE VARIM Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine YEŞİLAY FORMATÖRLERİ tarafından bağımlılıkla mücadele semineri verilmiştir.

Okulumuz Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet IŞIKLI Başkanlığında il milli eğitim müdürlüğü ARGE birimi tarafından Yüreğir, Sarıçam, Çukurova ve Seyhan ilçelerinden meslek lisesi müdürlerinin katılımı ile finansal okur yazarlık ,Tübitak  Teknofest 2024 ve Erasmus mesleki eğitim ve akreditasyon proje başvuruları konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

OKULUMUZUN  GERÇEKLEŞTİRECEĞİ 2023-1-TR01-KA122-VET-000164154 nolu “Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj” İSİMLİ PROJENİN BAŞVURU FORMU VE DEĞERLENDİRME FORMU LİNKLERİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR. BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İLGİLİ FORMLARI DOLDURUP ISLAK İMZALI ŞEKİLDE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AİLESİ HEP BİRLİKTE KİTAP OKUYOR.

Ağu

Okulumuz öğretmenlerinden Ayça TAŞKIN UYANIK'ın yürütücülüğünü yaptığı "ANATOMİ OYUNLARI" ve Ali MUBAREK'in yürütücülüğünü yaptığı "HOŞGÖRÜ KENTLERİNDEN BİR DÜNYA ÜTOPYASINA" isimli eTwinning projeleri kalite etiketleri ile ödüllendirilmiştir.

Öğretmenlerinimizi ve emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ İDARECİLERİ, ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ KÜTÜKLÜ İLKOKULU, BAYRAM KARADAĞ İLKOKULU VE ŞEHİT AVUKAT MEHMET ÖZEL İLKOKULU'NU ZİYARET ETMİŞLERDİR.

BU ZİYARET KAPSAMINDA;

-ÖĞRENCİLERE KİŞİSEL BAKIM VE HİJYEN KONULU EĞİTİM VERİLDİ,

-OKULUMUZDA YAPILAN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI SONUCU GELEN KİTAPLAR OKULLARA HEDİYE EDİLDİ,

-İLK YARDIM ÇANTASI VE SETİ HEDİYE EDİLDİ.

BU PROJEDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.