Etiket Sonuçları: okul

Nis

Ben Her Yerde Varım projesi Nisan ayı etkinlikleri kapsamında (Meslek  Liseliler Kardeşleriyle buluşuyor isimli etkinlik) ilçemiz Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine okulumuzu ve Sağlık Meslek liselerini tanıtan bir sunum gerçekleştirilmiş olup okulumuzun broşürleri öğrencilere dağıtılmıştır.

Mrt

Okulumuzun 2022-2023 Okul Aile Birliği Bilançosu aşağıdaki görselde yer almaktadır.

Şbt

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencileri Rehber Öğretmenimiz eşliğinde ilçemizde bulunan polis okulunu ziyaret etti.

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ 1. DÖNEM 1. TOPLANTISI İLGİLİ VELİLERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞMİŞTİR.

Ekm

9. VE 11. SINIF VELİ TOPLANTISI 18 EKİM ÇARŞAMBA SAAT 12.00'DA YAPILACAKTIR.

10. VE 12. SINIF VELİ TOPLANTISI 19 EKİM PERŞEMBE SAAT 12.00'DA YAPILACAKTIR.

Ekm

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AİLESİ HEP BİRLİKTE KİTAP OKUYOR.

May

TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ İDARECİLERİ, ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ KÜTÜKLÜ İLKOKULU, BAYRAM KARADAĞ İLKOKULU VE ŞEHİT AVUKAT MEHMET ÖZEL İLKOKULU'NU ZİYARET ETMİŞLERDİR.

BU ZİYARET KAPSAMINDA;

-ÖĞRENCİLERE KİŞİSEL BAKIM VE HİJYEN KONULU EĞİTİM VERİLDİ,

-OKULUMUZDA YAPILAN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI SONUCU GELEN KİTAPLAR OKULLARA HEDİYE EDİLDİ,

-İLK YARDIM ÇANTASI VE SETİ HEDİYE EDİLDİ.

BU PROJEDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.