Etiket Sonuçları: e-twinning

Nis

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemiz kapsamında hazırladığımız okul tanıtım videomuza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Nis

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ İSİMLİ PROJEMİZE KATILIM SAĞLAYACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN TANITIM VİDEOSUNA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Nis

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemize katılacak öğrencilerimizin veli izin dilekçeleri.

Nis

Öğrencilerimizle DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin toplantısını gerçekleştirdik.

Nis

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin borşürünün ön ve arka yüzünü tasarladık.

Nis

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin afişini belirledik.

Nis

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli projemizin logosunu belirledik.

Nis

DİLİN GÜCÜ:EDEBİYAT İLE İLETİŞİM KÖPRÜSÜ isimli e-twinning projesi okulumuz Coğrafya Öğretmeni SEVTAP AĞCA YETKİN tarafından yürütülmektedir.

Proje sürecinde öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde okulumuzun kurucusu ve katılımcısı olduğu iki ayrı eTwinning projesi kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Bu projelerde yer alan öğrencilerimize kalite etiketlerini teslim ettik.

Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuz matematik öğretmeni Sibel Yüce'nin yürütücüsü olduğu proje ulusal kalite etiketi ödülü almıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Katılımcı olarak yer aldığımız "Anatomi Oyunları" isimli e-twinning projesi kapsamında 28/02/2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda "Anatomi Oyunları Bilgi Yarışması" gerçekleştirildi. Söz konusu yarışma Kahoot isimli web 2.0 aracı kullanılarak düzenlenmiştir. Yarışmayı düzenleyen proje ekibine ve katılımcı öğrencilere teşekkür ederiz.