Etiket Sonuçları: GEZİ

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri Rehber Öğretmenimiz Rahime İ. ÖZÇELİK eşliğinde Çukurova Üniversitesi'e gezi düzenlemişlerdir.

Okulumuzun kız öğrencileri müdür yardımcımız ve rehber öğretmenimiz eşliğinde  “yüzyılın kadın istihdamı” isimli panele katıldılar.

Etkinlik Haftası kapsamında sinema gezileri, Adana'mızın kültürel ve turistik yerleri, okulda bilgi yarışmaları vb. faaliyetler gerçekleştirdik.

Şehrimizi Tanıyorum projesi kapsamında İlter UZEL Tıp ve Diş Hekimliği Müzesini gezdik.

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ FERAY AKTAŞ VE NESRİN AYDIN EŞLİĞİNDE 10-C VE 11-C EBE YARDIMCILIĞI SINIFLARIMIZ ADANAMIZDAKİ MÜZELERİ ZİYARET ETTİ.

Okulumuzdan 43 öğrenci 3 öğretmen refakatinde Ankara gezisine katıldı.

TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ İDARECİLERİ, ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ KÜTÜKLÜ İLKOKULU, BAYRAM KARADAĞ İLKOKULU VE ŞEHİT AVUKAT MEHMET ÖZEL İLKOKULU'NU ZİYARET ETMİŞLERDİR.

BU ZİYARET KAPSAMINDA;

-ÖĞRENCİLERE KİŞİSEL BAKIM VE HİJYEN KONULU EĞİTİM VERİLDİ,

-OKULUMUZDA YAPILAN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI SONUCU GELEN KİTAPLAR OKULLARA HEDİYE EDİLDİ,

-İLK YARDIM ÇANTASI VE SETİ HEDİYE EDİLDİ.

BU PROJEDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adana Şubesi'ne bir gezi düzenleyip şehit yakınlarımız ve gazilerimizle buluştuk.