15.04.2021 TARİHİ İTİBARİYLE BAŞLAYACAK UZAKTAN EĞİTİM İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

1- Yapılan basın açıklaması doğrultusunda  Perşembe ve Cuma günleri yüz yüze eğitime gelen 9. sınıflar, 11. Sınıflar için yüz yüze yapılan dersler uzaktan eğitim şeklinde online olarak devam edecektir.

2- 9. sınıflar, 10. sınıflar ve 11. sınıflar için yüz yüze eğitim devam etmeyecek olup tüm dersleri uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır. Uygulama 15 Nisan 2021 Perşembe günü itibari ile başlayacaktır.

3- 9. sınıflar, 10. Sınıflar ve 11. Sınıflar için yeni ders programları Milli Eğitim Bakanlığımızın yapacağı açıklamalar doğrultusunda hazırlanarak uygulanacaktır.

4- Hazırlanan yeni ders programları okulumuzun resmi internet sayfasından duyurulacaktır.

5- Pansiyonda kalan öğrencilerimizden sadece 12. Sınıf seviyesinde olan öğrencilerimiz konaklama hizmetinden faydalanmaya devam edecektir.

6- 12. sınıflar için hafta sonu yapılan DYK ( Destekleme ve Yetiştirme Kursları) yine hafta sonu uygulanmak üzere devam edecektir.

7- Milli Eğitim Bakanlığımızın yapmış olduğu açıklamalar neticesinde ilgili değişikliklerin okul programımıza yansımasını öğrenmek için okulumuzun resmi internet sayfasını takip ediniz.

Tüm gelişmeler hakkında bilgilendirme okulumuzun resmi internet sayfasından yapılacaktır.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı günler dileriz.

14-04-2021

Yayın: 14.04.2021 - Güncelleme: 14.04.2021 10:23 - Görüntülenme: 251