08.03.2021 TARİHİ İTİBARI İLE UYGULANACAK TÜM SINIFLAR SEVİYESİNDE YENİ DERS PROGRAMI

08.03.2021 Pazartesi günü itibarıyla uygulanacak ders programlarınız aşağıdaki linke eklenmiştir. Kırmızı renkli dersleriniz yüz yüze eğitim şeklinde okulumuzda yapılacaktır. Siyah renkli dersleriniz ise çevrimiçi eğitim olarak uzaktan eğitim şeklinde gerçekleşecektir. Yüz yüze eğitime katılamayacak durumda olan öğrencilerimiz için velilerimizin okula gelerek, kendi yazacakları dilekçe ile öğrencisinin yüz yüze eğitime katılmasını istemediğini bildirmesi gerekmektedir. Sınıflar bazında yüz yüze eğitime gelinecek günler;

1. 9.sınıflar çarşamba ve perşembe günleri yüz yüze eğitim için okula gelecekler.

2. 10. sınıflar pazartesi ve salı günleri yüz yüze eğitim için okula gelecekler.

3. 11. sınıflar perşembe ve cuma günleri yüz yüze eğitim için okula gelecekler.

4. 12. sınıflar 12-A-B-C şubeleri, çarşamba, perşembe, cuma günleri yüz yüze eğitim için okula gelecekler.

5. 12. sınıflar 12-D-E şubeleri, pazartesi, salı ve çarşamba günleri yüz yüze eğitim için okula gelecekler.

6. Dersleriniz, sabah 8:30'da başlayacaktır. 12:30 – 13:00 öğle arasıdır. Yüz yüze eğitim dersleri için bitiş saati 14:20'dir.

7.İşletmelerde beceri eğitimlerine katılan 12. sınıf öğrencilerimiz çarşamba günü işletmelerde eğitimlerine devam edeceklerdir.

8.Yüz yüze eğitim esnasında sınavlarınız gerçekleşeceği için tüm öğrencilerimizin ders programlarına ve sınav programlarına dikkat etmesi gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimizin maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmesi önemle rica olunur.

Yeni sınav programını duyurulardan takip ediniz.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir dönem dileriz.

Yayın: 04.03.2021 - Güncelleme: 04.03.2021 15:13 - Görüntülenme: 678