Eyl

OKULUMUZUN DERS SAATLERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

Eyl

2022-2023 EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARINA AİT BİLGİLERİ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDE BULABİLİRSİNİZ.

Eyl

12. sınıflar DYK başvuruları başlamıştır. Başvurmak isteyen öğrencilerimize duyurulur.

Başvuruda sorun yaşayan öğrenciler okul idaresi ile iletişime geçebilir.

Ağu

Bağımsızlığımızın 100. yılında Milli Mücadelemize önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu güzel vatanı bize emanet eden kahraman ecdadımızı, ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ağu

Okulumuz web sayfası İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından örnek web sayfası olarak seçilmiş olup İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK tarafından ödüllendirilmiştir.

Ağu

Okulumuz öğretmenlerinden Ayça TAŞKIN UYANIK'ın yürütücülüğünü yaptığı "ANATOMİ OYUNLARI" ve Ali MUBAREK'in yürütücülüğünü yaptığı "HOŞGÖRÜ KENTLERİNDEN BİR DÜNYA ÜTOPYASINA" isimli eTwinning projeleri kalite etiketleri ile ödüllendirilmiştir.

Öğretmenlerinimizi ve emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Tem

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İŞLETMEDE BECERİ EĞİTİMİ (STAJ) YERLERİ BELLİ OLMUŞTUR.

Haz

Okulumuz matematik öğretmeni Sibel Yüce'nin yürütücüsü olduğu proje ulusal kalite etiketi ödülü almıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından 12. sınıf öğrencilerimize sınav kaygısı ve motivasyon konulu seminer verilmiştir.

Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

May

TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ İDARECİLERİ, ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ KÜTÜKLÜ İLKOKULU, BAYRAM KARADAĞ İLKOKULU VE ŞEHİT AVUKAT MEHMET ÖZEL İLKOKULU'NU ZİYARET ETMİŞLERDİR.

BU ZİYARET KAPSAMINDA;

-ÖĞRENCİLERE KİŞİSEL BAKIM VE HİJYEN KONULU EĞİTİM VERİLDİ,

-OKULUMUZDA YAPILAN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI SONUCU GELEN KİTAPLAR OKULLARA HEDİYE EDİLDİ,

-İLK YARDIM ÇANTASI VE SETİ HEDİYE EDİLDİ.

BU PROJEDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI HAFTASINDA 10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE PARKUR YARIŞMALARI DÜZENLEDİK. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

BU VESİLEYLE BAŞTA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI HAFTASI KAPSAMINDA HAZIRLIKLARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

EMEĞİR GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE V ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Diyanet İşleri Başkanlığı Adana İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı işbirliği ile düzenlenen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında il müftü yardımcısı Yusuf Dikmen ve il koordinatörü Uğur KOCATÜRK öğrencilerimizle söyleşide bulunmuştur.

Kendilerine teşekkür ederiz.