Mrt

Adana Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Pilot Okul olarak seçildiğimiz GÖREV PROJESİ kapsamında şehitlerimiz ve okulumuz öğretmenlerinden yakınları vefat edenler için Kuran-ı Kerim okundu ve öğrencilerimize yemek verildi.

Bu aziz vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi saygıyla,minnetle ve rahmetle anıyoruz...

Mrt

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, lösemi ve kanser hastalarına karşı farkındalık oluşturmak ve yeni vaka sayısını azaltmak için LÖSEV İNCİLERİ kapsamında okulumuz konferans salonunda LÖSEV AKTİF İLETİŞİMİ PERSONELİ Buğse HARMANDA tarafından seminer verilmiştir.

Bilgilendirmek, farkındalık oluşturmak adına semineri düzenleyenlere okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Kariyer Günleri kapsamında Psikolog Gürdal GÖRHAN, okulumuz öğrencilerine ''Sınav Kaygısı'', ''Motivasyon'' ve ''Ergenlik Sorunları'' konusunda seminer vermiştir.

Öğrencilerimizin başarılarını arttırmaya yardımcı olmak adına düzenlenen bu semineri verdiği için kendisine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Beslenme Dostu Projesi kapsamında Fizyoterapist Aytül ANDIÇ, okulumuza gelerek Sağlıklı Yaşam ve Egzersiz konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için seminer vermiştir.

Kendisine yapmış olduğu bu seminerden dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Adana Şehir Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Bilgehan KAHVECİ okulumuz öğrencilerini ''Organ Nakli'' konusunda bilgilendirdi.

Okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilinçlendirdiği için kendisine okulumuz adına teşekkür ederiz.