Etiket Sonuçları: ÇANAKKALE

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kapsamında okulumuzda etkinlikler gerçekleştirdik. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE ÇANAKKALE ZAFERİNDE EMEĞİ GEÇEN TÜM ŞEHİT, GAZİ VATANDAŞLARIMIZI SEVGİ, SAYGI VE GURURLA ANIYORUZ.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Haftası kapsamında okulumuzda anma töreni düzenlendir. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Törende emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Haftası kapsamında Sarıçam ilçesine bağlı Gökbuket Mahallesi'nde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine katıldık.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.