Etiket Sonuçları: SEMİNER

KANSER HAFTASI kapsamında okulumuz öğrencilerine Selahattin Eyyubi Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Pratisyen Hekim olarak görev yapan Ebru İNAL tarafından "Kanser Nedir?', "Taraması Yapılabilen Kanser Türleri." konuları hakkında bilgilendirme semineri yapmıştır.

Katkılarından dolayı Ebru İNAL'a ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından 12. sınıf öğrencilerimize sınav kaygısı ve motivasyon konulu seminer verilmiştir.

Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığı Adana İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı işbirliği ile düzenlenen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında il müftü yardımcısı Yusuf Dikmen ve il koordinatörü Uğur KOCATÜRK öğrencilerimizle söyleşide bulunmuştur.

Kendilerine teşekkür ederiz.

Şeflerimiz tarafından okulumuz öğrencilerine iş sağlığı güvenliği ve ilk yardım konulu seminerler verilmiştir.

Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Afad&Kızılay işbirliğiyle verilen 'AFETLER VE KORUNMA BİLİNCİ' isimli seminer okulumuzda da gerçekleştirilmiştir.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Emniyet mensupları tarafından öğrencilerimze yönelik polis meslek tanıtımı ve güvenli internet kullanımı eğitimine yönelik seminer düzenlenmiştir. Katkı verenlere teşekkür ederiz.