31 ARALIK 2020 TARİHİNE KADAR OLAN UZAKTAN EĞİTİMLE İLE İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU!

Sevgili Öğrencilerimiz,

Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan yeni kararlar gereğince:

*31 Aralık 2020'ye kadar okulumuzda yüz yüze veya uzaktan hiçbir sınav yapılmayacaktır. Sınavlarla ilgili planlamalar salgın sürecinin seyrine göre okul idaresince ileri bir tarihte düzenlenen program doğrultusunda siz değerli öğrencilerimize duyurulacaktır. 31 Aralık 2020 tarihinden sonra okul ortamında yüz yüze yapılacak şekilde planlanacaktır.

*Öğrencilerimiz, yüz yüze ve uzaktan eğitimle yapılan eğitim öğretim müfredatından sorumlu olacaktır.

*Tüm dersler, uzaktan eğitim yoluyla (canlı dersler, TRT EBA TV, EBA portal ve açık kaynaklı diğer güvenilir platformlar üzerinden işlenecektir.

*Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına 31 Aralık 2020 tarihine kadar ara verilecektir.

*İşletmelerde Mesleki Eğitim uygulamalarına da 31 Aralık 2020 tarihine kadar ara verilecektir.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına, salgın sürecinde tüm öğrencilerimize sağlıklı günler dileriz.

Yayın: 19.11.2020 - Güncelleme: 19.11.2020 12:15 - Görüntülenme: 325