01.03.2021 TARİHİ İTİBARIYLA BAŞLAYACAK YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN BİLGİLENDİRME FORMU VE TAAHHÜTNAME

01.03.2021 tarihi itibarıyla yüz yüze eğitim tüm sınıf seviyelerinde başlayacaktır. Yüz yüze eğitime katılmak isteyen öğrencilerin aşağıda linkte verilen bilgilendirme ve taahhütname formunu doldurması gerekmektedir. Yüz yüze eğitime katılmak istemeyen öğrenciler için öğrenci velisi okula bireysel başvuru yaparak öğrencisinin yüz yüze eğitime katılmasını istemediğine dair, okul idaresine dilekçe vererek bu yöndeki isteğini belirtmesi gerekmektedir. Ayrıca velilerimiz, öğrencisinin yüz yüze eğitime katılmasını istemediğini belirten dilekçesini yazıp imzalayarak okulumuzun e-posta adresi olan ataturksaglikmeslek@gmail.com adresine de gönderebilirler.

Aşağıdaki linke tıklayarak bilgilendirme ve taahhütname formuna ulaşabilirsiniz.

Yayın: 22.02.2021 - Güncelleme: 22.02.2021 16:00 - Görüntülenme: 714